Kde inde študovať angličtinu než v Londýne, v meste plnom nezabudnuteľných zážitkov a centra kulturného a svetového diania?

Naša obľúbená partnerská jazyková škola ES so sídlom v Dubaji práve otvorila najnovšiu pobočku v Londýne, a ty tak s nami môžeš vyjsť na jazykový kurz nielen do Dubaja, ale aj do Londýna.

Kde budeš študovať?

ES London sa nachádza priamo v centre Londýna, kúsok od Buckingham Palace (sídla britskej kráľovnej), Hyde Park, London Eye, Trafalgar Square, Big Ben a mnohých ďalších kultúrnych pamiatok. Na chvíľu sa tak ocitneš v krajine Harryho Pottera a Sherlocka Holmesa, zatiaľ čo sa budeš prechádzať typickými uličkami, po ktorých kráčali a kráčajú známe osobnosti z britského kultúrneho života.

Prečo ES London?

ES London kladie obrovský dôraz na kvalitu štúdia a individuálny prístup k študentom. Okrem toho sa škola snaží motivovať študentov interaktívnymi hodinami so skúsenými lektormi z Veľkej Británie, USA, Kanady a Austrálie použitím najnovších digitálnych technológií.

Navyše budeš študovať v prekrásnej londýnskej rezidencii s moderným interiérom, ktorá je navrhnutá priamo pre najväčšie pohodlie študentov.

ES London nie je iba miesto pre štúdium, ale aj trávenie voľného času a spoznávanie ľudí z celého sveta. Medzi hodinami si môžeš oddýchnuť v pohodlnej kaviarni alebo knižnici, alebo si môžeš pokecať so spolužiakmi a lektormi a to všetko za najvýhodnejšie ceny.

Našim študentom ponúkame v spolupráci s ES London špeciálne zvýhodnené balíčky so zľavou 30%.

Bývať môžeš v študentskej rezidencii alebo priamo u britských rodín, kde budeš mať možnosť zažiť ten pravý britský život.

Zatiaľ čo na hodinách si zdokonalíš akademickú a profesionálnu angličtinu, s kamarátmi a spolužiakmi sa naučíš ako komunikovať v hovorovej angličtine a osvojíš si britský slang. Vďaka tomu si vybuduješ sebavedomie a spoznáš ľudí z rôznych kútov sveta.

ES London ponúka okrem jazykových kurzov aj mnoho rôznych skupinových poznávacích akcií, kde môžeš navštíviť množstvo miest a trakcií, ktorými sa Londýn pýši.

Koľko stojí jazykový kurz na ES London?

4 týždne1,375 GBP
8 týždňov2,033 GBP
12 týždňov2,579 GBP
20 týždňov3,475 GBP
24 týždňov3,965 GBP
30 týždňov4,595 GBP

Balíček zahŕňa:

Chceš sa ty, alebo niekto z tvojich kamarátov či známych dozvedieť viac? Do 24 hodín ťa kontaktujeme a nezáväzne s tebou preberieme tvoje možnosti.

Tešíme sa na spoluprácu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *