Ahoj,

Úplne zo všetkého najskôr by sme sa ti chceli poďakovať za doterajšiu spoluprácu!

Sme radi, že o štúdium na írskych univerzitách je taký veľký záujem a že si si vybral/a na pomoc práve nás – Poradenské centrum UniLink. Keďže sme sami absolventi a študenti zahraničných univerzít, tak nás narastajúci záujem o štúdium veľmi teší a chceme ho podporovať aj naďalej.

Írsko sa iba za dva roky stalo medzi študentmi najobľúbenejšou finančne dostupnou študijnou destináciou v Európe a väčšina študentov, ktorí tento september do Írska úspešne nastúpili, sa hlásila práve cez UniLink.

Írsko prichádza tento rok s veľkými zmenami, ktoré sú skvelou správou pre mnohých študentov, a jednou z nich je zníženie tzv. „Student contribution fee“ až o 50%. Aj naďalej budú môcť študenti čerpať výhodný grant na pokrytie tohto poplatku, a tak budú môcť v Írsku študovať zadarmo.

Tí študenti, ktorí si na grant nedosiahnu (rodičia zarábajú nad hranicu príjmov), tak budú benefitovať zo školného, ​​ktoré bude až o 50% nižšie, teda €1500/akademický rok. Keď írska vláda zverejní finálne plány na rok 2023, dáme ti vedieť.

Tieto skvelé správy so sebou bohužiaľ priniesli aj jednu menej pozitívnu správu. Naše írske partnerské univerzity nebudú môcť naďalej podporovať naše poradenské centrum v plnom rozsahu tak ako do dnešného dňa. Žiaľ, pre naše írske univerzity už pre nás nie je možné poskytovať služby úplne zadarmo – aj keď by sme si to priali.

Táto správa nás veľmi mrzí, pretože štúdium v ​​Írsku chceme naďalej maximálne podporovať. Nielen pre jeho finančnú dostupnosť, ale aj na základe skvelých skúseností a ohlasov našich študentov, pretože univerzity sa posledné 2 roky tešia extrémne obrovskému záujmu zo strany EÚ študentov.

UniLink za roky svojho fungovania a praxe so štúdiom v zahraničí ponúka najväčšie skúsenosti so štúdiom v Írsku na slovenskom trhu Slovenska a stal sa tak aj jedným z najväčších poradenských centier zameraných práve na túto destináciu, dnes už aj v európskom meradle. V UniLinke pracujú aj naši skúsení študenti práve z írskych univerzít, ktorí ďalej pomáhajú v rámci UniLinku českým a slovenským študentom splniť si ich sen o štúdiu v zahraničí. Vďaka tomu sa so študentmi môžeme podeliť o tie najosobnejšie a veľmi aktuálne skúsenosti s Írskom a našich študentov tak starostlivo pripraviť na život aj štúdium v ​​tejto krajine.

Práve preto sme sa rozhodli svoje poradenské služby poskytovať aj naďalej, aby študenti mali možnosť mať pre svoju cestu parťáka, ktorý ich všetkým prevedie a oni tak mohli nastúpiť plne pripravení na univerzity v Írsku a čerpať výhody tejto študijnej destinácie.

Čo sa teda v UniLinke mení?

V rámci írskych vysokých škôl budeme ponúkať platené poradenstvo a keďže si veľmi vážime tvoj včasný záujem aj doterajšiu spoluprácu, chceme ti ponúknuť zvýhodnený balíček, vďaka ktorému budeš môcť aj naďalej čerpať našu plnú podporu.

Poradenstvo v rámci partnerských univerzít vo Veľkej Británii, Dubaji a Nemecku zostáva aj naďalej bezplatné.

Čo bude balíček našej spolupráce zahŕňať?

Koľko ťa bude tento zvýhodnený balíček stáť?

Zvýhodnené balíčky ti počas nadchádzajúcich 14 dní ponúkame hneď 2:

1. Balíček v rámci doterajších partnerských univerzít

Cena: €330

(nezahŕňa poplatok za CAO prihlášku €30; platí sa priamo írskemu systému)

2. VIP Balíček v rámci všetkých írskych univerzít

Tento balík ti ponúkne neobmedzené možnosti výberu univerzít v rámci Írska.

VIP Balíček ponúkame v UniLinku už tretí rok a ponúkne ti neobmedzené možnosti výberu univerzít v rámci Írska. V minulosti sa nám cez tento program dostali študenti na prestížne univerzity, ako je napríklad Trinity College Dublin alebo University College Dublin (top 1% percento univerzít na svete).

Cena: €560

(nezahŕňa poplatok za CAO prihlášku €30; platí sa priamo írskemu systému)

Uvedomujeme si, že s týmto nákladom si nepočítal/a, a keď sa rozhodneš s nami v spolupráci pokračovať, môžeme ti ponúknuť rozloženie platby do 2 mesačných splátok.

Aké sú teraz ďalšie kroky?

Sami vieme, že toto rozhodnutie nie je jednoduché, ale pevne veríme, že sa ti naozaj oplatí!

Vieme, že je to veľká investícia, ale až nastúpiš na univerzitu do Írska, tak si na balíček spätne zarobíš iba za 27 hodín práce pri štúdiu a to stihneš aj za týždeň (a to je ďalšia dobrá správa, minimálna mzda sa bude v Írsku od roku 2023 zdvíhať na €11,30 / hod 🙂 )

Prosím, daj nám nezáväzne vedieť čo najskôr cez formulár nižšie, či chceš alebo nechceš v spolupráci s nami pokračovať a my sa s tebou spojíme ohľadom ďalších krokov.

Ďakujeme za pochopenie a ospravedlňujeme sa ti za vzniknuté komplikácie.

#UNILINK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *